Hoofdsponsor IMMO CAUWE

Inschrijven 3TK JEUGD 12 TOT EINDE STUDIE

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om lid te worden van de zwemclub 3TK "Tri Swim Team Knokke Heist". Iedereen die aansluit als lid is automatisch lid van de zwemclub en verzekerd bij het FROS tijdens alle trainingen. Dus als je kiest voor triatlon kun je vanaf nu ook deelnemen aan de zwemwedstrijden. De zwemtrainingen zijn dezelfde voor de triatloners als voor de zwemmers, enkel kunnen de zwemmers de zaterdagse loop- of fietstraining vervangen door een 3de zwemtraining in plaats van te lopen of fietsen.

Ook is er steeds een korting die geldt voor meerdere leden binnen het gezin. Er is geen onderscheid tussen volwassenen en kinderen .Bv:Een vader met 2 kinderen:De 1ste krijgt geen korting, de 2de €20 en de 3de €30 dus krijgt dit gezin 1*20 euro en 1*30 euro korting voor wie die is maakt niet uit.

Alle leden van de triatlon- en de zwemafdeling kunnen deelnemen aan de zwemwedstrijden georganiseerd binnen het Fros zwemcircuit.

Alle jeugdleden worden automatisch aangesloten bij het FROS! Indien je als jeugdlid een licentie wilt bij de VTDL dien je dit apart aan te vragen.

-->Een overzicht van de trainingen en onze werking vind je hier.<--

Gegevens van het jeugdlid:

Voornaam: Verplicht. Verplicht
Verplicht. Verplicht
Verplicht Minder dan het minimale aantal tekens. Minder dan het minimale aantal tekens. Verplicht
    Email adres van het jeugdlid: Ongeldige notatie.
Verplicht Geboorteplaats: Verplicht.
Geboortedatum: Selecteer een geldig item. Selecteer een item. Selecteer een geldig item. Selecteer een item. Selecteer een geldig item. Selecteer een item.
Geslacht:
Selecteer een optie.

Gegevens van de ouders:

Voornaam moeder: Verplicht Verplicht
Verplicht Naam vader: Verplicht
Email moeder: Verplicht Ongeldige notatie. Email vader:* Ongeldige notatie.
Telefoon moeder: Verplicht
    * = niet verplicht in te vullen.

Selecteer een optie en geef hieronder op wie het 1ste,2de,3de,... lid is waardoor je van de korting genie

Geef hieronder de namen in van de vorige leden:

Meer dan het maximale aantal tekens.


 


Door deze aansluiting verklaart de atleet zich akkoord met de statuten, het huishoudelijk reglement en de sportreglementen van de VTDL/BTDF, ETU, ITU en FROS. Selecteer een optie.
Lees de privacy verklaring aandachtig en aanvaard deze