Hoofdsponsor IMMO CAUWE

Inschrijven 3TK COMPETITIETEAM

De jeugdtrainers zullen ook dit seizoen de competitieteam blijven trainen. Ze werken al enkele jaren met de jeugd en hebben het gevoel dat er heel veel potentieel is. Daarom een team die toegankelijk is voor iedereen die graag aan wedstrijden wil meedoen.
Ze zijn van plan om naar een aantal wedstrijden toe te werken, dit zal voornamelijk  het jeugdcircuit van de Vlaamse Triatlon/Duatlon Federatie zijn die plaatsvindt tussen mei en september. Dit is echter geen verplichting, er zijn ook zwemwedstrijden, zwemlopen, loopwedstrijden,….
Wat is nu het onderscheid met de gewone trainingen? Ze voorzien een extra trainingsmoment op de fiets en op de looppiste. Dit houdt in dat er 6 trainingsmomenten zullen zijn ten opzichte van 4 in het reguliere programma.
Dit project vraagt echter wel een meerkost van 30€ per lid boven op het normale lidgeld. Dit extra lidgeld omvat de extra trainingen, wedstrijdbegeleiding en een exclusieve t-shirt van het 3TK-competitieteam.
Tijdens alle clubtrainingen ben je sowieso verzekerd, tijdens de wedstrijden raden we aan om met een daglicentie te werken omdat dit voor de jeugd het voordeligst is (3€ per wedstrijd). Voor de leden die niet alle groepstrainingen kunnen meedoen maar toch de trainingen individueel willen afwerken raden we echter wel aan om een wedstrijdlicentie te nemen omdat men daar dan 24/7 mee verzekerd is.

We hopen een team gemotiveerde jongeren bijeen te brengen om samen met de gemotiveerde trainers een fantastisch team samen te stellen

 

Gegevens van het jeugdlid:

Voornaam: Verplicht. Verplicht
Verplicht. Verplicht
Verplicht Minder dan het minimale aantal tekens. Minder dan het minimale aantal tekens. Verplicht
    Email adres van het jeugdlid: Ongeldige notatie.
Verplicht Geboorteplaats: Verplicht.
Geboortedatum: Selecteer een geldig item. Selecteer een item. Selecteer een geldig item. Selecteer een item. Selecteer een geldig item. Selecteer een item.

 


Door deze aansluiting verklaart de atleet zich akkoord met de statuten, het huishoudelijk reglement en de sportreglementen van de VTDL/BTDF, ETU, ITU en FROS. Selecteer een optie.

CAPTCHA ImageGeef me een nieuwe afbeelding deze is te moeilijk Reload Image

Geef enkel de 4 letter(s)/cijfers in uit de afbeelding hierboven: