Hoofdsponsor IMMO CAUWE

Verzekering en licenties:

Diverse aansluit mogelijkheden:

Voor onze leden voorzien wij een aansluiting bij het Fros (een door Bloso erkende en gesubsidieerde recreatieve multisportfederatie) of de VTDL (Vlaamse Triatlon en Duatlon Liga, een erkende sportfederatie) om optimaal verzekerd te zijn.

KIDS- en JEUGDLEDEN:


Al onze kids- en jeugdleden zijn automatisch aangesloten bij het Fros, waardoor iedereen kan deelnemen aan de zwemwedstrijden en om optimaal verzekerd te zijn op alle trainingen en activiteiten georganiseerd door de club (inbegrepen in het lidmaatschap).
Jeugdleden kunnen bovenop de aansluiting bij het Fros ook kiezen om zich aan te sluiten bij de VTDL.

De jeugdlicentie


Voor wie is het?

voor jongeren van 2003 t.e.m. 1998 met wedstrijdparticipatie

Wat kost het?

40 € (NIET inbegrepen in het lidmaatschap)
Medische voorwaarden: doktersattest verplicht ( éénmaal per Olympiade, wie vorig jaar een licentie heeft aangevraagd, dient geen medisch attest in te dienen. De eerste maal dat je een licentie aanvraagt? Dan dien je wel een medisch attest bij je aanvraag in te dienen )

Wat houdt het in?

VOLWASSENEN:

Onze volwassen leden hebben de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het Fros of de VTDL (zonder of met Licentie).

Hieronder een overzicht wat de verschillende mogelijkheid inhoudt:

FROS:

VTDL (zonder wedstrijdlicentie):

 

VTDL met wedstrijdlicentie:

De Polis van de VTDL voorziet:

De verzekering is overal ter wereld van toepassing.
De waarborg “burgerlijke aansprakelijkheid” is verleend tijdens de verzekerde activiteiten en tijdens de verplaatsingen (niet de weg naar en van huis) die in het kader daarvan worden gedaan.
De waarborg “lichamelijke ongevallen” is van toepassing tijdens de verzekerde activiteiten en alle verplaatsingen, met inbegrip van deze van huis naar de plaats van het sportgebeuren en terug.

Hoe een licentie aanvragen?

De aanvraag gebeurt steeds door club.
1. Je hebt in 2014 een wedstrijdlicentie aangevraagd: Dan hoef je geen formulier wedstrijdlicentie meer in te vullen, maar volstaat je aanmelding via de site. Van zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij je aanvraag door naar de VTDL.
Enkele weken later ontvang je je licentie via de club.
2.Je hebt in 2014 GEEN wedstrijdlicentie aangevraagd: Je meld je aan via de site. Het formulier wedstrijdlicentie dien je zelf in te vullen. Het formulier Medisch attest 2013 en handleiding-sportmedisch-onderzoek laat je invullen door je huisarts of begeleidende arts. Het formulier “handleiding-sportmedisch-onderzoek” dient enkel om de huisarts een correcter onderzoek te laten uitvoeren, en dient dan ook niet bij de club afgegeven te worden.
Het formulier wedstrijdlicentie en medisch attest dien je in bij Vandepitte Kurt (secretaris), H.Consciencestraat 65, 8301 Knokke-Heist of via iemand van het bestuur. Na ontvangst van je betaling sturen wij je aanvraag door naar de VTDL.
Enkele weken later ontvang je je licentie via de club.