Besox Runs against cancer

Op zondag 10 maart organiseert Besox in samenwerking met Lakeside Paradise de tweede editie van “Besox Runs agains cancer”. Het is de bedoeling dat iedereen die dag alleen, in groep, met je vereniging, familie, vriend, vriendin… tussen 10 en 13u één of meerdere rondjes komt lopen rond het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. Eén rondje is 1200 m en iedereen kan naar believen en eigen kunnen lopen. Deelname is gratis maar iedereen kan naar aanleiding van zijn of haar deelname een donatie doen voor het goede doel, in dit geval “Kom op tegen kanker”.

Aanmelden kan vanaf 9 u aan het onthaal van Lakeside Paradise, waar ook de donatiebox zal staan. De vestiaires en warme douches zijn ter beschikking en buiten zal een DJ voor het goeie ritme zorgen, vuurkorven om op te warmen,  terwijl er bij het start- en aankomstpunt ook drank en bevoorrading voorzien is.

Na afloop is er een gezellig samenzijn en kan iedereen genieten van de apero-drankje, een spaghetti en een dessert. Volwassenen betalen voor dit alles 15€, kinderen – 12 jaar 10€. Een deel van die opbrengst gaan ook naar Kom op tegen kanker. Meelopen hoeft geen inschrijving, mee lunchen wel en dit kan door te mailen naar info@lakesideparadise.be, of bellen naar 050/606035.

Lactaattest Promotiedag

@ De Praktijk / RTNC (Henk en Robin), 16 MAART ’19

Je hartslagzones duidelijk in kaart brengen en op een gerichte manier fietsen/trainen??  De Praktijk (Henk Deconinck) en RTNC (Robin Haeghebaert) organiseren speciaal voor de Knokke-Heistse wielerliefhebbers/fietsfanaten een LACTAATTEST op ZATERDAG 16 MAART, met 15% korting (85€ ipv 100€). De progressieve fietstest duurt ongeveer 1 uur inclusief bespreking van je hartslagzones en gericht trainingsadvies.

Praktisch:

  • WANNEER: Zaterdag 16 maart tussen 10u en 18u

  • WAAR: bij Henk in De Praktijk (Leenstraat 2)

  • INSCHRIJVEN: per mail naar haeghebaert.robin@gmail.com  of henk@de-praktijk.be

  • VERMELD DUIDELIJK: welk tijdslot (10-11u, 11-12u,… etc tot 18u), voorkeur voormiddag of namiddag

  • KOST: 85€ cash ter plaatse te betalen (ipv 100€), inclusief recovery shake RainPharma, bespreking zones en professioneel gericht trainingsadvies

Je krijgt een bevestiging met tijdstip (tijdstip wordt bepaald op basis van je voorkeur, maar ook op basis van de inschrijvingen). Meld je aan 15 min voor aanvang met een propere fiets en je hartslagband/hartslagmeter. Best ook je gevulde fietsbidon meebrengen.

Mis deze kans niet om tegen een sterk gereduceerd tarief professioneel trainingsadvies in te winnen op jouw maat. Niet alleen zinvol voor de recreatieve triatleet, maar ook voor de zondagse wielrenner, de coureur die zich wil voorbereiden voor een dagrit of fietsreis, of zelfs gewoon om eens meer aan kop te kunnen komen van je fietsgroep. One chance ! Vol is vol !

Haeghebaert Robin
www.rtnc.be                        
0472/88.28.24