Lactaattest Promotiedag

@ De Praktijk / RTNC (Henk en Robin), 16 MAART ’19

Je hartslagzones duidelijk in kaart brengen en op een gerichte manier fietsen/trainen??  De Praktijk (Henk Deconinck) en RTNC (Robin Haeghebaert) organiseren speciaal voor de Knokke-Heistse wielerliefhebbers/fietsfanaten een LACTAATTEST op ZATERDAG 16 MAART, met 15% korting (85€ ipv 100€). De progressieve fietstest duurt ongeveer 1 uur inclusief bespreking van je hartslagzones en gericht trainingsadvies.

Praktisch:

  • WANNEER: Zaterdag 16 maart tussen 10u en 18u

  • WAAR: bij Henk in De Praktijk (Leenstraat 2)

  • INSCHRIJVEN: per mail naar haeghebaert.robin@gmail.com  of henk@de-praktijk.be

  • VERMELD DUIDELIJK: welk tijdslot (10-11u, 11-12u,… etc tot 18u), voorkeur voormiddag of namiddag

  • KOST: 85€ cash ter plaatse te betalen (ipv 100€), inclusief recovery shake RainPharma, bespreking zones en professioneel gericht trainingsadvies

Je krijgt een bevestiging met tijdstip (tijdstip wordt bepaald op basis van je voorkeur, maar ook op basis van de inschrijvingen). Meld je aan 15 min voor aanvang met een propere fiets en je hartslagband/hartslagmeter. Best ook je gevulde fietsbidon meebrengen.

Mis deze kans niet om tegen een sterk gereduceerd tarief professioneel trainingsadvies in te winnen op jouw maat. Niet alleen zinvol voor de recreatieve triatleet, maar ook voor de zondagse wielrenner, de coureur die zich wil voorbereiden voor een dagrit of fietsreis, of zelfs gewoon om eens meer aan kop te kunnen komen van je fietsgroep. One chance ! Vol is vol !

Haeghebaert Robin
www.rtnc.be                        
0472/88.28.24
 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *