Begeleiding van sporters met een beperking

Bericht van Ingrid van Belleghem

In het Baken, dagcentrum voor volwassenen met een mentale beperking, ben ik ooit met een klein loopgroepje begonnen…Ondertussen zijn er al 8 sportievelingen die meelopen om in augustus deel te nemen aan de finishers triatlon. Iedereen heeft zijn eigen tempo: van ‘traag’ tot ‘amai wel rap’. Het samen blijven lopen met 1 begeleider lukt niet meer. Daarom zoeken we een vrijwilliger die wil meelopen en onze gasten mee wil motiveren. We lopen op dinsdag van 16u tot 17u. Heb je zin of ken je iemand die zich op regelmatige basis kan vrijmaken op dinsdag…je zal door hen beloond worden met een dankbare glimlach 

Voor meer info contacteer ingridvanbelleghem@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *