Hoofdsponsor IMMO CAUWE

3TK COMPETITIETEAM 12 tot einde studies

De jeugdtrainers zullen ook dit seizoen de competitieteam blijven trainen. Ze werken al enkele jaren met de jeugd en hebben het gevoel dat er heel veel potentieel is. Daarom een team die toegankelijk is voor iedereen die graag aan wedstrijden wil meedoen.
Ze zijn van plan om naar een aantal wedstrijden toe te werken, dit zal voornamelijk  het jeugdcircuit van de Vlaamse Triatlon/Duatlon Federatie zijn die plaatsvindt tussen mei en september. Dit is echter geen verplichting, er zijn ook zwemwedstrijden, zwemlopen, loopwedstrijden,….
Wat is nu het onderscheid met de gewone trainingen? Ze voorzien een extra loopt- en fietstraining. Dit houdt in dat er een mogelijkheid is voor 6 trainingsmomenten ten opzichte van 4 in het reguliere programma.
Dit project vraagt echter wel een meerkost van 30€ per lid boven op het normale lidgeld. Dit extra lidgeld omvat de extra trainingen, wedstrijdbegeleiding en een exclusieve t-shirt van het 3TK-competitieteam.
Tijdens alle clubtrainingen ben je sowieso verzekerd, tijdens de wedstrijden raden we aan om met een daglicentie te werken omdat dit voor de jeugd het voordeligst is (3€ per wedstrijd). Voor de leden die niet alle groepstrainingen kunnen meedoen maar toch de trainingen individueel willen afwerken raden we echter wel aan om een wedstrijdlicentie te nemen omdat men daar dan 24/7 mee verzekerd is.

We hopen een team gemotiveerde jongeren bijeen te brengen om samen met de gemotiveerde trainers een fantastisch team samen te stellen

 

Uren:Discipline

Dag

Uren

Locatie

Zwemmen

Dinsdag
Donderdag
Zaterdag

20:00-21:00
20:00-21:00
10:00-11:00

Zwembad Duinenwater

Lopen

Zaterdag
Maandag

09:00-10:00
19:00-20:00

Zwembad Duinenwater

Fietsen

Woensdag

16:00-18:00

Afspraak Kjell


Wat heb je zelf nodig?
Zwemmen: zwembril, zoomers (korte vinnen), zwempak of -broek en badmuts (verplicht)
Lopen: loopschoenen en sportieve kledij
Fietsen: gewone fiets of koersfiets en fietshelm (verplicht)

Extra:
Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan zwemwedstrijden ingericht door het Fros.
Inrichting van diplomazwemmen. Interclubwedstrijd zwemmen

Wanneer :
Vanaf dinsdag 13 september 2016 tot eerste week juni 2017.
Geen training tijdens de schoolvakanties en feestdagen.
Hoofdtrainer:
Stefaan Obreno
Jeugdverantwoordelijke:
Gino Deceunicnk

Trainers:
Kjell, Wouter, Dario