Hoofdsponsor IMMO CAUWE

Wil jij ook een triatleet worden?

 

Nieuwe leden:

Voor nieuwe leden die vanaf september 2017 willen beginnen zwemmen.

Iedereen die wil deelnemen aan de zwemtrainingen op maandag, dinsdag en donderdag kan via deze formule instappen. Het zwemgeld bedraagt €150 voor de periode tot juni 2018 en tevens zal u in januari €49 of €79 lidgeld voor de periode tot 31 dec 2018 betalen. U geniet van alle voordelen zoals de "huidige leden" U krijgt een gratis 3TK T-shirt dankzij onze sponsors.

Huidige leden:

Het basislidmaatschap loopt telkens van 1 januari tot en met 31 december (VTDL-jaar)
Iedereen die zich inschrijft voor de zwemtrainingen betaalt het 3TK-basislidgeld ten bedrage van 50 euro of 80 euro. Men kan ook lid worden zonder zwemmen.


Dit lidmaatschap bevat:

De leden die een wedstrijdlicentie willen, betalen hiervoor extra (integraal voor de VTDL). Met de licentie ben je bovenop de verzekering op trainingen ook:

Zwemmen:

Het zwemseizoen is telkens van september tot juni met uitzondering van de schoolvakanties. Dus tijdens alle officiële schoolvakanties is er geen zwemmen. Het zwemgeld zal dan ook in augustus/september geïnd worden voor deze periode (september tot juni) en bedraagt €150 per schooljaar. Je krijgt daarvoor de mogelijkheid om tot 5 uur per week te zwemmen met specifieke en aangepaste trainingen afgestemd op jou kunnen.
Vanaf september wordt er gestart met het zwemmen in het zwembad Duinenwater te Knokke.
Op maandag zijn vanaf 20u30 tot 21u30 trainingen, dinsdag en donderdag zijn er vanaf 20u00 tot 22u00 trainingen (per uur) voorzien voor alle leden door een gediplomeerde trainer. 
De training start altijd op het uur en loopt over een volledig uur. Dus 20 tot 21 uur en van 21 tot 22 uur.
Op dinsdag en donderdag is er een mogelijkheid om 2 uur na elkaar te zwemmen en dit voor duurzwemmers die langere afstanden doen.

Schoolslagzwemmers betalen enkel het lidmaatschap en krijgen de mogelijkheid om te zwemmen in de vrije banen tijdens onze trainingsuren. Zij voorzien zelf een toegangsticket via losse beurt of meerbeurtenkaart. (Vanwege de versmalde banen is er geen mogelijkheid om crawlzwemmers samen met schoolslagzwemmers te laten zwemmen).

Korting zwemgeld bij inschrijven in januari:

Wie zich pas in januari inschrijft voor het zwemmen, zal het zwemgeld (exclussief lidgeld) maar 90 euro zijn ipv 150 euro. De zwemperiode is dan van januari tot juni.

Korting meerdere leden in het gezin:

Gezinnen waarbij meerdere leden lid worden van de club kunnen een korting bekomen op het zwemgeld. We maken vanaf dit jaar GEEN onderscheid tussen volwassenen en kids/jeugd.
Binnen een gezin krijgt het 2de lid €20 korting, een 3de lid wordt €30 korting, een 4de, 5de ... lid wordt €40 korting gegeven. De Volgorde van inschrijven tussen de ouders en kinderen maakt geen verschil voor de korting.
Voorbeeld:
Vader, moeder, zoon 19 jaar, dochter 14 jaar, dochter 7 jaar

De kortingen gelden niet op het 'start to project' en ook niet op de lidgelden voor volwassenen of kledij.

Kledij

kledij van 3TK